Maak een vuurtafel met de Easyfires inbouwbrander

De winter begint nu echt, de temperaturen beginnen een klein beetje te dalen. Niet super veel, want we zitten nog steeds boven de 10 graden. Maar in de avonden koelt het steeds sneller af en dan wil je jezelf goed kunnen verwarmen op een plekje of wat sfeer in huis halen. Vooral omdat het steeds eerder donker wordt. Dan is dat inderdaad erg fijn om te doen. Kopje thee erbij, dekentje en een goede serie of film op tv en jij bent klaar om te gaan. Om te gaan chillen dan eigenlijk.

Hoe creëer jij sfeer in je tuin?

Je kan natuurlijk op veel verschillende manieren iets doen om sfeer te krijgen. Maar je hebt altijd wel een favoriet. En eigenlijk is dat eigenlijk iets waar je altijd wel bij moet blijven opletten. En dat is vuur. Of het nu gaat om kaarsjes of een open haard binnen, of een vuurkorf in je tuin, het geeft zoveel sfeer. Vooral ook in de mooie winter maanden. Maar het is uiteraard heerlijk, ook omdat het veel warmte afgeeft. 

Je kan er voor kiezen om voor een inbouwbrander easyfires 40 X 40 cm te gaan. Dan heb je een heerlijke sfeer maken. Vind je 40 bij 40 cm toch iets te klein. Dan is er ook nog een inbouwbrander easyfire 76 x 26 cm. Deze is dan iets langwerpiger van vorm, maar net zo mooi en sfeervol. Het is wel zo dat je dit uiteraard niet in de woonkamer gaat zetten. Maar bijvoorbeeld buiten in de tuin, of juist in de serre zodat je er in de koudere en donkerder maanden van kan genieten en lekker naar buiten kan kijken. Zo is het voor de zomer ook nog ideaal wanneer het in de avond laat een beetje begint af te koelen, maar je nog wel lekker buiten wilt blijven zitten. Sfeer voller kan je het bijna niet maken, toch?

Een vuurtafel maken met een inbouwbrander is dus helemaal niet moeilijk. Je kunt de inbouwbranders ook afdekken, zodat je de tafel ook gewoon kunt gebruiken als tuintafel. Met een inbouwbrander in een vuurtafel kun je dus een echte kampvuur sfeer maken in je tuin. Zoals gezegd is vuur het ideale middel voor het maken van sfeer!

Geef een reactie