Vier manieren om jezelf warm te kleden op frisse zomeravonden

We kennen het allemaal wel die heerlijke avondjes op het strand, in het midden van de zomer. Warme avonden, kampvuurtjes en gezelligheid staan hier centraal. Helaas kan dit niet eindeloos lang doorgaan en zal het al snel weer kouder worden. Ben jij nog niet helemaal klaar om daar aan toe te geven of wil jij jezelf goed kleden voor de koudere avonden van de nazomer? Lees dan snel dit blog voor een paar praktische tips!

Maak gebruik van verschillende laagjes

Dit is een hele makkelijke. Overdag is het warm, ’s avonds wordt het al vlug kouder. Om ervoor te zorgen dat jij toch nog lekker lang kan blijven chillen op het strand, in de tuin of het park is het verstandig om laagjes te dragen.

Een belangrijke factor bij het dragen van laagjes is dat je dit niet met dikke kleding doet. Kies voor dunne stofjes die lekker luchtig zijn. Op deze manier kan je steeds weer één laagje meer dragen op jouw zomerse strand outfit. Dit gaat een stuk lastiger met dikke lagen zoals wollen truien of bomberjacks. Je kunt natuurlijk wel gebruik maken van een spijkerjasje dames als bovenste laag in jouw outfit.

Draag een hoodie voor comfort en warmte

Op de momenten dat de zon boven je hoofd aan het branden is zal je niet snel een hoodie nodig hebben. Daarentegen kan het een goed item zijn voor de dagen dat je in de stad aan het wandelen bent en het overdag te warm is om een jas aan te hebben. Je kunt een hoodie dan goed schuin om je borst knopen voor een sportieve look.

Wissel af met denim

Als je fan bent van de sportieve en stoere looks, kan je er voor kiezen om jouw hoodie ook eens af te wisselen met een Levis spijkerjas. Levi’s staat er namelijk om bekend ontzettend comfortabele spijkerjassen te maken die ook nog eens goed te combineren zijn met allerlei soorten outfits.

Draag een spijkerjas bijvoorbeeld boven op een spijkerbroek voor een all denim look. Je kunt ook kiezen voor een spijkerjas boven een jurkje om een speelse twist te geven aan jouw stoere look. Zoals je ziet is denim op verschillende manieren te stylen en te combineren. Op deze manier is er voor iedere kledingstijl wel een manier om denim te dragen. Gelukkig is dat dit jaar weer helemaal terug van weg geweest!

Hopelijk heb je iets aan deze tips en kan jij de nazomeravonden vanaf nu ook goed en gezellig doorkomen zonder te bibberen van de kou!

Geef een reactie